Home » Praktische info

De beurs is enkel toegankelijk voor professionelen uit de sector.

Wanneer:

Op zaterdag 21, zondag 22 en maandag 23 november 2020
Op zaterdag en zondag van 10 uur tot 19 uur
Op maandag van 10 uur tot 17 uur

Waar:

Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt

Toegangskaarten

 

Toegangskaarten kunnen online aangekocht worden of aan de kassa zelf.

 

Deze bevinden zich voor beurzen in de Ethias Arena aan de rechterzijde van de toegangsdeuren. Voor beurzen in Expo Hasselt liggen deze links en rechts van de ingang. De kassa’s zijn open tijdens de openingsuren van de desbetreffende beurs.

De toegangsprijs in voorverkoop via de website bedraagt 6€

De toegangsprijs aan de kassa bedraagt 10 EUR per persoon.
Reductiekaarten zijn enkel verkrijgbaar via exposanten.

 

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene.

We gaan een kinderopvang voorzien op zaterdag & zondag.

Eten & Drinken

In onze zaal

Bezoek je een beurs in Ethias Arena – Expo Hasselt, dan kan je terecht aan onze cateringstandjes voor een snelle hap of een drankje.

Bar-Ristorante Crudo

Wil je wat langer tafelen, dan kan je vooraf of achteraf ook culinair genieten in Bar-Ristorante Crudo. Het restaurant bevindt zich vlak achter de Ethias Arena, tegenover de ingang van het Ethias Theater. Je proeft het pure karakter van de Italiaanse keuken: zowel eerlijk als verfijnd en uitsluitend met dagverse producten.

Bar-Ristorante Crudo is open

    • maandag t/m vrijdag : vanaf 12 uur en vanaf 18 uur
    • zaterdag: vanaf 18 uur
    • zondag GESLOTEN

Reserveer tijdig je plaatsen. Dat kan online via www.restocrudo.be of telefonisch op +32 11 912 865.
E-mail: info@restocrudo.be

Je kan ook terecht in één van de vele restaurants in de stad of genieten van een drankje in de vele cafés.

Bereikbaarheid :

Met de auto

Ruime parkeerterreinen

Expo Hasselt beschikt over ruime parkeerterreinen voor beursbezoekers. Geef in je gps Trichterheideweg als bestemmingsadres in.

Er is aparte parkeerruimte voor rolstoelgebruikers en voor houders van een Europese parkeerkaart voor personen met een handicap.

Informeer je voor je vertrek over wegwerkzaamheden of eventuele fileproblemen in de buurt.

Klik hier voor alle verdere informatie

Kiss & Ride

Breng je iemand naar Expo Hasselt, dan kan je aan de Gouverneur Verwilgensingel ter hoogte van parkeerterrein A je passagiers laten uitstappen en weer doorrijden. Of rijd het parkeerterrein op en neem een parkeerticket. Verlaat je onze parkeerterreinen binnen het uur, dan hoef je je parkeerticket niet te betalen.

Met trein en bus

Houd er rekening mee dat er ‘s avonds vaak geen trein- of busritten terug huiswaarts meer zijn. Controleer dus of een vlotte terugreis mogelijk is. Of probeer je heenreis met de trein te combineren met een terugrit via carpoolen.

Van aan het station is Expo Hasselt bereikbaar met de bus. Bezoek je een evenement overdag, dan kan je van het busvervoer gebruikmaken. ‘s Avonds zijn er meestal geen bussen meer.

Volgende buslijnen zorgen overdag voor een vlotte verbinding tussen het trein- en busstation van Hasselt en Expo Hasselt. Op wandelafstand van Expo Hasselt vind je langs de Universiteitslaan de bushalte Hasselt–Provinciehuis. Minstens om het halfuur wordt deze halte bediend door één van deze lijnen:

Stadslijn H3 Stokrooie/Kiewit–Godsheide
Streeklijn 20a Hasselt-Lanaken/Maastricht
Streeklijn 36 Hasselt–Genk
Streeklijn 45 Hasselt–Maaseik/Maastricht

Voor de juiste uurregeling: www.delijn.be

Klik hier voor een situeringsplattegrond, met o.a. aanduiding van de bushaltes in de buurt

 

Hotels

Overnacht na je bezoek aan Ethias Arena – Expo Hasselt in het Radisson Blu Hotel, Hasselt of het zusterhotel Park Inn by Radisson Hasselt.

 

Radisson Blu Hotel, Hasselt

Breng een bezoek aan het Radisson Blu Hotel in Hasselt en ervaar het geweldige 360° panoramische uitzicht vanuit het hotel. De 126 kamers en suites zijn exquise ingericht en geïnspireerd door de Belgische schilder Jan van Eyck. Zij bieden handige voorzieningen zoals snel, draadloos internet. Ervaar eten én service van hoogstaande kwaliteit in de restaurants in het hotel, waar je kan genieten van het kenmerkende Super Breakfast Buffet en de authentieke Vlaamse keuken. Een bar die zijn weerga niet kent vind je in de Sky Lounge op de bovenste verdieping, waar je geniet van een hapje en drankje. De dag na het evenement in Ethias Arena – Expo Hasselt kan je heerlijk uitrusten in het binnenzwembad of ontspannen in de sauna.

Radisson Blu Hotel, Hasselt
Torenplein 8
3500 Hasselt
Tel. +32 77 11 00 00
info.hasselt@radissonblu.com
www.radissonblu.com/nl/hotel-hasselt

 

Park Inn by Radisson Hasselt

Geniet van panoramische vergezichten in het centrum van Hasselt tijdens je bezoek aan het Park Inn by Radisson Hasselt. Het hotel is dankzij de ligging op 10 minuten afstand van Ethias Arena – Expo Hasselt perfect om na een evenement te overnachten. Het Park Inn By Radisson Hotel is perfect gelegen in het hart van de stad en grenst aan het Radisson Blu Hotel. Samen vormen deze twee hotels de hoogste torens van de stad. De 84 kamers bieden handige faciliteiten zoals de voorzieningen voor het maken van koffie en het supersnelle draadloos internet. Voor het bestellen van snacks en dranken kan je terecht in de bar en lounge. In de ochtend geniet je van een heerlijk internationaal ontbijtbuffet.

Park Inn by Radisson Hasselt
St.-Jozefsstraat 10.2.2.
3500 Hasselt
Tel. +32 11 71 88 80
info.hasselt@rezidorparkinn.com
www.parkinn.nl/hotel-hasselt